DOKTOR GYS
Workshops og Events med et tvist
Doktor Gys logo
  ARRANGEMENTER  
  ● For biblioteker
● For skoler og klubber
● For rollespils foreninger
● Kurser i special effekter
Film workshops
● Alle arrangementer
 
  OM OS  
  ● Kontakt og booking
Ideologi og baggrund
 
  INSPIRATION  
  ● Blog
Kun for nørder
Bøger om Film og Effekter
 
 
 
Doktor Gys arrangement
Det blodige laboratorium

    EVENT BESKRIVELSE
Sminke-event for børn og unge med blodige film effekter.
  Doktor Gys indretter et mindre gyser-laboratorium med rekvisitter som kranier, uhyggelige bøger, stearinlys, afhuggede hænder og filmblod.

Han fortæller indlevende om hvordan tingene er lavet og i hvilke film de har været anvendt. Herefter kan alle deltagere og gæster blive forvandlet til zombier, varulve, hekse og monstre efter ønske. Effekter som skudsår, kraniebrud, vampyrbid og flænger med glasskår er også på menuen.

Deltagerne opfordres til at finde på en god røverhistorie som knytter sig til den færdige effekt. Det ser skræmmende ægte ud, men effekterne kan heldigvis nemt vaskes af igen bagefter. Husk at gøre en uhyggelig grimasse når i tager fotos.

Varighed: 3 timer.
Antal deltagere: 20-45.
Aldersgruppe: Alle.
Hvor: Hos jer.
Pris: Kr. 2.750,-
+ kr. 500,-til sminke og materiale.
Prisen er ex moms og transport.

    UDDYBENDE BESKRIVELSE
Oplev at få sminkeet blodige sår som det laves på film. Børn og unge event for kulturhuse, skoler og biblioteker.

Doktor gys blodige arbejdsbord

Få lavet kunstige sår og flænger til fester, Halloween og event.

Vi har alle noget som vi er bange for siger Doktor Gys.

Se Doktor Gys filmen afsnit 1
Se filmen på: www.skræk.dk

  Oplev hvordan det føles at få lavet et drabeligt skudhul i panden eller et blodigt kraniebrud der ser så realistisk ud, at du selv kommer i tvivl om du har været ude for en voldsom ulykke. Men heldigvis er det bare special-effekter.

Hør historien bag dermavoks som i gamle dage blev anvendt af bedemænd til at sminke de afdøde som var kommet af dage på en fatal og skæbnesvanger måde. Doktor Gys deler ud af sin viden om zombiernes oprindelse og flere forskellige spændende historiske forklaringer der bringer zombien frem til det skræmmende monster som filmbranchen fremstiller det som popcorns-underholdende gyserfilm idag.

Herefter kan alle deltagere og gæster blive forvandlet til f.eks. et mord-offer med skræmmende sår og flænger ved hjælpe af sminke-effekter. Man kan også blive forvandlet til en zombie som man ser det i TV-serien: The Walking Dead eller en rynket mumie, en gammel heks eller en anden uhyggelige skabninger som man kan forestille sig fra filmens verden alt efter hvad fantasien behager. Effekter som skudhuller, brækket næse, vampyrbid i halsen, kraniebrud, flået finger hvor neglen sidder løst og blodige flænger med glasskår og søm i, er også på menukortet.

Deltagerne opfordres til at finde på en røverhistorie som knytter sig til den særlige effekt eller maskering de har fået lavet. Sminke-effekterne ser skræmmende ægte ud men det hele kan heldigvis nemt vaskes af igen. Husk at lave en uhyggelig og fantastisk grimasse når i tager “Selfies” med mobilen.

Doktor Gys blodige laboratorium er et 3-timers arrangement. Men kan nemt udvides til et større arrangement med stort setup og dekoration der ser flot i et storcenter, til en festival eller på en messe. Doktor Gys tilkalder Doktor Rædsel og Doktor Gru og danner rammerne om et uhygge-univers hvor alle er inviteret.

Mød Doktor Gys' univers i hans skumle laboratorium på internettet: www.skræk.dk hvor han fortæller om zombier og viser hvordan han forvandler en pige til et zombie-offer, hvor det ene øje er flået ud. Det hele vises på en eventyrlig- men også pædagoisk måde, krydret med kulsort humor. Doktor Gys er en slags "mystisk alkymist" der bor i et slot langt ude i skoven hvor han laver mystiske eksperimenter og forvandler folk til uhyrer og sære skabninger.

Han har en maskine der kan transformere selve angsten fra mennesker om til en sort væske som han senere skal bruge til at åbne forbindelsen mellem den menneskelige verden og en parallelverden. Doktor Gys har et underjordisk lager under slottet hvor han opbevarer mennesker i kister og de bliver vækket til live når det er tid til at lave eksperimenter.

AFSMINKE
Når du skal fjerne et blodigt sår lavet med dermavoks skal du ihvertfald ikke bruge en papirserviet og forsøge at tørre såret af med denne. Dermavoks er noget klistret stads og fjernes nemmest med oliebaseret makeupfjerner, rensecreme eller helt almindeligt mad-olie. Smør lidt makeupfjerner eller olie på en svamp og dup på voks-såret. Derefter skrabes såret af med en spartel eller en almindelig ske. Voks-snask må ikke komme i vasken da det ellers vil tilstoppe afløbet. Put det direkte i skraldespanden. Materialet kan ikke genbruges. Når det meste voks er skrabet af, tørres efter med svampen til huden er ren og fin. Se også denne video der viser hvor nemt et vokssår fjernes: www.filmblod.dk.