DOKTOR GYS
Workshops og Events med et tvist
Doktor Gys logo
  ARRANGEMENTER  
  ● For biblioteker
● For skoler og klubber
● For rollespils foreninger
● Kurser i special effekter
Film workshops
● Alle arrangementer
 
  OM OS  
  ● Kontakt og booking
Ideologi og baggrund
 
  INSPIRATION  
  ● Blog
Kun for nørder
Bøger om Film og Effekter
 
 
 
Doktor Gys Event
Halloween og uhygge i centeret

    EVENT BESKRIVELSE
Horror og Halloween dekoration med Doktor Gys der sminker blodige sår.

Kranie-dekoration til Gys og Gru-event med Doktor Gys.

Halloween-deko til Gys- og Gru arrangement med Doktor Gys.

Gysergrotten skilt til halloween-standen.


  Halloween er blevet et dekorations- og event-setup på linje med enhver juleudstilling. Vi har et lager med skelletter, kranier, afhuggede arme, kunstige gravstene, flagermus og spindelvæv. Alt hvad der passer til en skræmmende udstillling.

Dertil har vi et professionelt specialist-team fra filmbranchen, der kan sminke skelletter, zombier, vampyrer, blodige sår og uhyggelige masker af enhver art. Gæsterne og de handlende i Jeres center, både børn og voksne, bliver malet uhyggelige og skræmmende så de matcher halloween universet efter ønske - så de absolut bliver værd at fotografere foran vores gravstene, kranier og dekoration. Skudsår, sværhug og flænger med falske glasskår er også på menukortet.


GYSERPAKKE 1
Vores gyser-pavilion 3 x 3 meter eller Indretning af et område svarende til ca. 10 m2 med vores dekorations setup der bl.a. omfatter flere full-size skeletter, flagermus, afhuggede hoveder, masser af kranier, 2 kæmpe store gravstene, zombiefostre i spindelvæv og alt muligt uhyggeligt vi har på vores lager. Eventbordet med sort dug, dekoreret med rædsels-dekoration, troldmandsbøger og kirke-stearinlyset sammen med filmblod og sminkemaling + vores sminkør-specialist i 5 timer.
Pris: Kr. 12.500,- (ex. moms og kørsel).


GYSERPAKKE 2
Indretning af et område svarende til ca. 4 m2 med vores gyser-dekoration der omfatter skeletter, flagermus, afhuggede hoveder, masser af kranier, zombiefostre i spindelvæv og hvad der kan være på og omkring eventbordet med den sorte dug og kirke-stearinlyset sammen med filmblod og sminkemaling + vores sminkør-specialist i 4 timer.
Pris: Kr. 8.000,- (ex. moms og kørsel).


EKSTRA FEATURE OG TILKØB
Hvis zombie-apokalypsen går helt amok i Jeres center, Har vi ekstra levende døde som vi henter op fra graven eller en sød heks der kan dele flyers, konkurrencer og reklamemateriale ud eller tirre de besøgende og handlende med en gyser-quiz som består af spørgsmål om gys og uhygge fra filmhistorien. Vi stiller gerne en af vores signerede håndbøger i uhyggelige special effekter på højkant til vinderen.