DOKTOR GYS
Workshops og Events med et tvist
Doktor Gys logo
  ARRANGEMENTER  
  ● For biblioteker
● For skoler og klubber
● For rollespils foreninger
● Kurser i special effekter
Film workshops
● Alle arrangementer
 
  OM OS  
  ● Kontakt og booking
Ideologi og baggrund
 
  INSPIRATION  
  ● Blog
Kun for nørder
● Bøger om Film og Effekter
 
  inspirationshæfte

 
 
Ideologi og baggrund


HVEM ER VI

Vi er et team af professionelle kunstnere og brancher der afholder workshops, kurser, foredrag og events. Vores arrangementer har ofte omdrejningspunkt omkring det dramatiske, men ikke altid.


MISSION
Gys og gru er forlængst blevet hverdagen for selv helt unge mennesker. Det er nemt at skyde grønne zombier på sin Ipad, men når mørket er faldet på og man skal på toilettet om natten, venter alverdens skygger og spøgelser i gangen ud til toilettet. Doktor Gys inviterer især unge mennesker til at forstå og tage del i virkemidlerne i gysets univers via workshops, kurser og events.


STORYTELLING
Karakteren Doktor Gys tager udgangspunkt i en mytologi omkring hans slot i skoven hvor han laver mystiske eksperimenter og forvandler folk til uhyrer og sære skabninger. Han har en maskine der kan transformere selve angsten fra mennesker om til en sort væske som han senere skal bruge til at åbne forbindelsen mellem den menneskelige verden og en parallelverden.

Han har også et underjordisk lager under slottet hvor han opbevarer mennesker i kister og de bliver vækket til live når det er tid til at lave eksperimenter. Hans mission er at fjerne angsten fra alle mennesker (den såkaldte sorte væske) så ingen herefter er bange for det uhyggelige. Når det er sket, vil han åbne en forbindelse til en parallelverden så zombierne og spøgelserne kan komme ud. Når ingen er bange for dem, sker der jo ikke noget, mener Doktor Gys selv.