DOKTOR GYS
Workshops og Events med et tvist
Doktor Gys logo
  ARRANGEMENTER  
  ● For biblioteker
● For skoler og klubber
● For rollespils foreninger
● Kurser i special effekter
Film workshops
● Alle arrangementer
 
  OM OS  
  ● Kontakt og booking
Ideologi og baggrund
 
  INSPIRATION  
  ● Blog
Kun for nørder
Bøger om Film og Effekter
 
 
 
Doktor Gys workshop
FX effekter for børn og unge

 

  BESKRIVELSE AF WORKSHOP
Doktor Gys underviser i hvordan man støber afhuggede fingrer, blodige sår, udflåede øjne med synsnerven hængende samt andre effekter man kan lime på huden.
  Doktor Gys underviser i hvordan man støber afhuggede fingrer, blodige sår, udflåede øjne med synsnerven hængende samt andre effekter man kan lime på huden for at se skræmmende og uhyggelig ud. De ting i støber på workshoppen får i med hjem.

Vi arbejder med latex, forskellige typer teatersminke, filmblod, vat, og flamingo. De færdige effekter kan i bruge til rollespil, lommefilm, halloween, teater, spøgelsestog og leg. Man behøve ingen forudsætninger for at deltage på denne workshop.

Kom og få et indblik i special effekternes eventyrlige verden.

Varighed: 3 timer.
Antal deltagere: 20-25.
Aldersgruppe: 8-12 år.
Hvor: Hos jer.
Pris: Kr. 2.750,-
+ kr. 750, -til sminke og materiale.
Prisen er ex moms og transport.

    UDDYBENDE BESKRIVELSE
Lær at støbe kunstige finger i latex.

Special effekter for de 10-12 årige. Lær at lave blodige sår og flænger.

Det er hver gang en stor succes og eleverne er meget opslugte og koncentrerede omkring det at lave afrevne fingre, blod-dryppende øjne og andre gysereffekter.

Mette Ursula Jørgensen,
Valhøj skole i Rødovre
27 januar 2016


  Denne workshop i special effekter for børn og unge, handler om at vise hvordan de blodige effekter bliver lavet som på film. Det kan være en uhyggelig oplevelse at se en gyserfilm hvis man går i 5 klasse og syntes at det med at være alene i mørket ikke er sagen - især ikke hvis man lige har set en gyserfilm hvor blodet sprøjter.

Teknikkerne forklares i øjenhøjde med børn og unge af afmystificeres ved at børnene støber tingene med egne hænder og monterer effekterne på sig selv eller hinanden. Den kreative proces er i sig selv fantastisk så selv børn på 5 og 6 klasses niveau arbejder koncentreret i hele 3 timer med højt humør, begejstring og engagement.

På workshoppen produceres og støbes: Afhuggede fingre, blodige sår, udrevne øjne. kunstige næser eller et udflået hjerte.
Vi arbejder med latex, forskellige typer teatersminke, filmblod, vat, stof, lak og flamingo. Alle de ting der bliver lavet på workshoppen, får børnene med hjem.

Denne workshop henvender sig til: Skoleklasser, som biblioteks-arrangementer og kulturhuse, klubber samt ungdomsforeninger.

PRAKTISK
Det anbefales alle deltagerne at have tøj på som må blive snavset eller også skal man have forklæde på. Latex og filmblod kan nemlig være svært at vaske af tøjet. Der skal være bordplads til alle deltagere. Doktor Gys gennemgår grundigt alle materialer og teknikker så alle kan være med. Der vil altid være tørretid når der arbejdes med flydende latex. Til formålet indretter vi et særligt tørrebord hvor tørreprocessen foregår med føn.

Se en filmen om hvordan man laver blodige sår her.