DOKTOR GYS
Workshops og Events med et tvist
Doktor Gys logo
  ARRANGEMENTER  
  ● For biblioteker
● For skoler og klubber
● For rollespils foreninger
● Kurser i special effekter
Film workshops
● Alle arrangementer
 
  OM OS  
  ● Kontakt og booking
Ideologi og baggrund
 
  INSPIRATION  
  ● Blog
Kun for nørder
Bøger om Film og Effekter
 
 
 
Doktor Gys arrangement
Bliv Filmstar for en dag

    BESKRIVELSE
Inviter en skoleklasse til at være med i en gyserfilm med professionelt filmudstyr.

Bliv filmstar for en dag.
  Er i en Skoleklasser, Et kulturhuse, En klub, En ungdomsforening,
Et biblioteker ? Så kan i invitere de unge med på et filmhold hvor de unge er med til at lave en rigtig film med professionelt udstyr.

Deltagerne castes til rollerne i manuskriptet eller man kan også prøve at være: Filminstruktør, sminkør, scenograf, produktionsleder eller filmtekniker. De fleste plejer at vælge roller som filmstjerner.

Ofte laves en gyserfilm med special effekter, men vi har flere forskellige manuskripter som kan tilpasses særlige temaer efter ønske. Eksempler herpå kan være: Mopning, ensomhed, angst og myter.

Filmoptagelserne foregår over 1-2 dage på Jeres lokation som kan være i en skov, et kældermiljø, nogle baggårde, en skole og hvad vi ellers finder egnet til filmen. Når filmoptagelserne er klaret, redigeres filmen i et professionelt studie hvor der ligges musik på og anvendes grafiske computereffekter. Redigeringen tager ca. 3 uger. Vi planlægger sammen en gallapremiere hos jer, f.eks. med rød løber, taler og fotos.

Varighed: 1-3 dage.
Antal deltagere: 10-25.
Aldersgruppe: 7- 99 år.
Hvor: Hos jer.
Pris: Fra Kr. 9.000,- (ex moms)

Da der er mange faktorer i en filmproduktion, vil vi helst skræddersy en film der passer til Jeres ønsker og målgruppe. Giv os et ring eller send en mail med Jeres tanker, så giver vi et tilbud på filmproduktionen.    UDDYBNING OMKRING FILMEN
Bliv gyserfilmstar for en dag.


  En af de populære filmmanuskripter er "Mumiehånden" som handler om en flok unge i problemer med: Intriger, gengæld og misundelse krydret med blodige zombier og en magisk mumiehånd der kan opfylde ønsker.

Et andet populært filmmanuskript er gyserfilmen "Sig mit Navn", der er baseret på gyser-klassikeren "Candyman". Her foregår handlingen på en skole og eleverne skal skrive stil om myter og sagn. En gruppe af eleverne på skolen opdager at den selv samme skole som de går på, gemmer på en særdeles uhyggelige historie som rent faktisk er blevet en myte.

Konceptet bag Filmstar-for-en-dag, indbefatter som udgangspunkt at deltagerne bliver kastet direkte ud i filmproduktion sammen med vores instruktører, dog med en vigtig forberedelse. Alle skal have gennemlæst filmmanuskriptet. Ønsker i at deltager-holdet / skoleklassen skal være med til at udvikle historien og skrive selve filmmanuskriptet, arrangerer vi gerne skræddersyede workshops i manuskript-skrivning for børn og unge.


Skal i have filmtema på skolen eller i klubben? Her er en masse relevante workshops. Temadage med Film-workshops.