DOKTOR GYS
Workshops og Events med et tvist
Doktor Gys logo
  ARRANGEMENTER  
  ● For biblioteker
● For skoler og klubber
● For rollespils foreninger
● Alle arrangementer
● Kurser i special effekter
Film workshops
 
  OM OS  
  ● Kontakt og booking
Ideologi og baggrund
 
  INSPIRATION  
  ● Blog
Kun for nørder
Bøger om Film og Effekter
 
  inspirationshæfte


 
Horrorfester og Halloween for virksomheder
CPH Skræk Event

    HOLDER I GYSERTEMA FEST?
Rædselskabinetter, Halloween og Gysertemafester hos CBH Skræk Event.

Er jeres festtema: Gys og horror. Vi har masser af skelletter, kranier og horrordeko-setup.

Få sminket blodige sår ved vores Tema Gys-  og horror fester.

Vi har skelletter, gravstene, kranier og alt hvad der hører til en Halloween-fest.


  så har vi det rette setup med gyser-dekoration der indbefatter en masse skelletter, kranier, spindelvæv, afhuggede hoveder og alt hvad der passer til en skræmmende fest.

Vi har også et sminke-team der er specialister fra filmbranchen, der kan sminke zombier, vampyrer, blodige flænger, sår og uhyggelige special effekter af enhver art. Vi kan f.eks. forvandle jeres serverings-personale til vampyrer eller zombier mens jeres gæster løbende kommer hen til vores flot dekorerede rædselskabinet i løbet af aftenen og bliver sminket til ofre så de f.eks. ligner noget som kunne have været med i TV-serien The Walking Dead.

Vi kan også tirre med en gyser-quiz som består af spørgsmål om gys og uhygge fra filmhistorien. Vi stiller gerne et kranie på højkant eller en af vores signerede håndbøger i uhyggelige special effekter. Præmien kan også være en flaske rødvin hvor vi har designet en Horror-etiket med Jeres firmalogo på.


PRISER
Hvordan prissættes uhygge, skelletter og blodige effekter? Priserne varierer naturligvis alt afhængig af hvor omfattende det hele skal være og hvor mange skeletter der skal vise knogler.

Vi vil helst skrædersy og designe et arrangement efter jeres ønsker, men her er nogle pris-eksempler på faste løsninger:


HORRORPAKKE 1
Rædsels-dekoration med skeletter, kranier, en gravsten, afhuggede hoveder, spindelvæv og andre ting der fylder et afgrænset område eller en oase svarende til ca 25 m2. Der kommer 2 sminkør-specialister i 4 timer og forvandler Jeres personale og gæster til zombier, vampyrer og varulve. Kraniebrud, skudsår, overskåret puls og flænger med falske glasskår er også på menukortet. Pris: Kr. 12.500,- (ex. moms og kørsel).


HORRORPAKKE 2
Indretning af et område eller en oase svarende til 50 m2 eller spredte øer svarende til det samme, med vores dekorations setup der bl.a. omfatter en sort ligkiste, flere gravstene, skeletter og alt muligt uhyggeligt vi har på vores lager samt den elektriske stol hvor man kan tage selfies. Vi præsenterer vores gyser-quiz hvor deltager kan gætte i løbet af aftenen og på et aftalt tidspunkt trækkes vinderen. Der kommer desuden 2 sminkør-specialister i 5 timer og forvandler personale og gæster til uhyggelige skabninger efter eget ønske eller med skræmmende blodige sår og special effekter som det laves på film. Pris: Kr. 17.500,- (ex. moms og kørsel).


UDLEJNING AF HORRORDEKO
Har i allerede et festudvalg der står for det hele men i mangler skelleter, gravstene og kranier. Tag kontakt til os, så finder vi en løsning til jer.