DOKTOR GYS
Workshops og Events med et tvist
Doktor Gys logo
  ARRANGEMENTER  
  ● For biblioteker
● For skoler og klubber
● For rollespils foreninger
● Kurser i special effekter
Film workshops
● Alle arrangementer
 
  OM OS  
  ● Kontakt og booking
Ideologi og baggrund
 
  INSPIRATION  
  ● Blog
Kun for nørder
Bøger om Film og Effekter
 
 
 
Doktor Gys Jule-workshop
JuleGys for børn og unge

 

  BESKRIVELSE AF WORKSHOP
Skræmmende jule-workshop med skumle nissegaver.

Blodige nissegaver lige til at skræmme lillesøster.

Book en jule gyser-workshop.
  Doktor Gys indbyder til zombie-jul med uhyggelig julepynt og grumme julegaver. Der undervises i hvordan man støber ækle afsavede fingrer, udflåede øjne i vat og latex med synsnerven hængende samt fæle sår der får monteret en lille krog så de kan hænges på juletræet. Nogle af de "afskyelige" ting, pakker vi også ind i julepapir så man kan lave nogle gennemført grumme nissegaver.

Der arbejdes med flydende latex, teatersminke, filmblod, vat og andre sager fra Doktor Gys' skumle værksted. Man behøver ingen forudsætninger for at deltage på denne workshop.

Vær med til at bringe jule-traditionen til zombieland med kulsort humor og alle deltagere går hjem med jule-pynt og små nissegaver der med garanti skaber opmærksomhed, når nissegaven pakkes op i skoleklassen eller når familien opdager den helt særlige julepynt der hænger på træet.

Varighed: 3 timer.
Antal deltagere: 20-25.
Aldersgruppe: 8-15 år.
Hvor: Hos jer.
Pris: Kr. 2.750,-
+ kr. 750, -til sminke og materiale.
Prisen er ex moms og transport.


    UDDYBENDE BESKRIVELSE
Alternativt julepynt i zombieland.

  Denne jule-workshop for børn og unge, drejer sig om at vise hvordan man kreativt kan kombinere julestuens kreationer med Doktor Gys' skumle univers. Samtidigt med at vi hygger os med syslerne omkring bordet, ser deltagerne også hvordan special effekter rent faktisk laves som man ser det på de uhyggelige film. På den måde klædes alle nisser på, til at se julegyserfilm uden at nissehuen flyver af i rædsel.

Teknikkerne forklares så alle kan forstå det. Man skal være 8 år og helst have fin-motorikken i orden. Dem der er 12-15 år vil være 100% selvkørende og lave fantastiske rædsler for at lave sjov med både venner og familien. Den kreative produktion er i sig selv fantastisk og der kommer nemt variationer frem efterhånden som fantasien får frit spil,

Denne workshop henvender sig til: Biblioteker, Kulturhuse, Skoleklasser Skoleklasser, klubber samt ungdomsforeninger.

PRAKTISK
Det anbefales alle deltagerne har tøj på som må blive snavset. Deltagerne kan også have et forklæde på. Latex og filmblod kan være svært at vaske af tøjet. On location, skal der være bordplads til alle deltagere. Doktor Gys gennemgår grundigt materialer og alle teknikker så alle kan være med. Der vil altid være tørretid når der arbejdes med flydende latex. Til formålet indretter vi et særligt tørrebord hvor tørreprocessen foregår med føn.