DOKTOR GYS
Workshops og Events med et tvist
Doktor Gys logo
  ARRANGEMENTER  
  ● For biblioteker
● For skoler og klubber
● For rollespils foreninger
● Kurser i special effekter
Film workshops
● Alle arrangementer
 
  OM OS  
  ● Kontakt og booking
Ideologi og baggrund
 
  INSPIRATION  
  ● Blog
Kun for nørder
Bøger om Film og Effekter
 
 
 
Doktor Gys workshop
Rollespils workshop

 

  BESKRIVELSE AF WORKSHOP
Lær at lave flotte rollespils-rekvisitter i latex.

Støb horn og andre dele i latex til brug i Liverollespil.
  Denne Rollespilsworkshop handler om at producere seje rekvisitter til brug ved Liverollespil, leg og events. Deltagerne på workshoppen lærer at arbejde med flydende latex, teatersminke og filmblod.

På workshoppen producerer vi flotte elverører, magiske troldmandsbøger, horn, spidse næser, afhuggede fingre som halskæde, en monsterhånd, udflåede øjne til magisk brug, kunstige sten i latex og kunstige hjerter.
Alle de ting der bliver lavet på workshoppen, får i med hjem.

Workshoppen henvender sig til: Biblioteker, kulturhuse, skoleklasser, spejderforeninger, klubber, storcentre og naturligvis rollespilsforeninger.

Aldersmæssigt kan workshoppen tilpasses forskellige mål-segmenter. F.eks. 7-12 årige eller 12-15 årige eller en særlig workshop kun for spejderledere, pædagoger og voksen-undervisere.


Varighed: 3 timer.
Antal deltagere: 10-25.
Aldersgruppe: 7-15 år.
Hvor: Hos jer.
Pris: Kr. 2.750,-
+ kr. 750, -til sminke og materiale.
Beløbene er ex moms og transport.

    PRAKTISK
Lav fantastiske troldmandsbøger i latex til brug ved Liverollespil, kortfilm og events.


Se filmen: Lav en Troldmandsbog.
Se filmen om hvordan man laver en magisk troldmandsbog

  Der skal være bordplads til alle deltagere. Det anbefales at deltagerne har tøj på som kan tåle at blive snavset eller forklæder.

Doktor Gys byder velkommen til workshoppen og gennemgår materialer, produkter og teknikker. Han fremviser eksempler på færdiglavede flotte rekvisitter som magiske troldmandsbøger, kunstige hjerter, afrevne fingrer og elver-ører.

På en workshop der normalt varer 3 timer, kan deltagerne naturligvis ikke nå hver at producere samtlige effekter og rekvisitter i 3 eksemplarer. Man udvælger sig det man helst vil producere og have med hjem fra workshoppen i en prioritering. Det tager f.eks. mellem 15 - 25 minutter at støbe en afhugget finger i latex, men det tager næsten 3 timer alene at lave den flotte magiske troldmandsbog. Der bliver slået en oversigt op hvor man kan se hvor lang tid det almindeligvis tager at lave de forskellige rekvisitter. Typisk når deltagerne at producere 2-3 små ting og en enkelt stor ting. Når der arbejdes med latex, vil der altid være tørretid. Så vi indretter et særligt tørrebord hvor processen foregår med føn. Engagementet og humøret plejer at være højt både i skoleklasser, i klubber og på biblioteker.

De teknikker vi bruger på denne rollespils-workshop, har udviklet sig til en undervisningsbog: Rollespils effekter for de 8-12 årige. Og for dem der kan arbejde med lidt mere avancerede teknikker anbefales denne bog: Special effekter til Liverollespil.